Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Очколяс О. 
Біологічна цінність вершкового масла, збагаченого водоростями / О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_13
  Повний текст PDF - 303.243 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Очколяс О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Очколяс О. Біологічна цінність вершкового масла, збагаченого водоростями / О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського