Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Прісс П. 
Мікробіологічні хвороби при зберіганні плодових овочів / П. Прісс, В. Жукова, І. Бандура // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_11
  Повний текст PDF - 596.409 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прісс П.
  • Жукова В.
  • Бандура І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прісс П. Мікробіологічні хвороби при зберіганні плодових овочів / П. Прісс, В. Жукова, І. Бандура // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Жукова Владислава Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського