Даниленко С. 
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів / С. Даниленко, Л. Недорізанюк // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_9
  Повний текст PDF - 602.982 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Даниленко С.
  • Недорізанюк Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Даниленко С. Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів / С. Даниленко, Л. Недорізанюк // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Даниленко Світлана Василівна (економічні науки)
  • Даниленко Сергій Анаталійович (державне управління)
  • Даниленко Сергій Анатолійович (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського