Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Макаренко В. 
Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів / В. Макаренко, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_7
  Повний текст PDF - 778.142 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Макаренко В.
  • Штонда О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Макаренко В. Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів / В. Макаренко, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаренко Віта Олександрівна (економічні науки)
  • Макаренко Віта Юріївна (економічні науки)
  • Макаренко Володимир Володимирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського