Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Макаренко В. Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів / В. Макаренко, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макаренко В. Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів / В. Макаренко, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |