Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Вічко О. 
Як зберігати продукти на основі "тибетського грибка" / О. Вічко, М. Кухтин, О. Покотило, В. Червецова, В. Новіков // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 19-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_6
  Повний текст PDF - 978.957 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вічко О.
  • Кухтин М.
  • Покотило О.
  • Червецова В.
  • Новіков В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вічко О. Як зберігати продукти на основі "тибетського грибка" / О. Вічко, М. Кухтин, О. Покотило, В. Червецова, В. Новіков // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 19-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Новіков Валерій Миколайович (економічні науки)
  • Новіков Владислав Володимирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського