Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |