Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Шутюк В. Концентрація вологи і цукрів по радіальному перерізу груші під час сушіння / В. Шутюк, О. Шевчук, О. Бессараб, В. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутюк В. Концентрація вологи і цукрів по радіальному перерізу груші під час сушіння / В. Шутюк, О. Шевчук, О. Бессараб, В. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |