Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Очколяс О. 
Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом / О. Очколяс, Т. Лебська, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_7
  Повний текст PDF - 650.041 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Очколяс О.
  • Лебська Т.
  • Тищенко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Очколяс О. Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом / О. Очколяс, Т. Лебська, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського