Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Оболкина В. 
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок / В. Оболкина, Т. Калиновська, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_8
  Повний текст PDF - 1.591 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оболкина В.
  • Калиновська Т.
  • Крапивницька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оболкина В. Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок / В. Оболкина, Т. Калиновська, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського