Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Оболкина В. Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок / В. Оболкина, Т. Калиновська, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Оболкина В. Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок / В. Оболкина, Т. Калиновська, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |