Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Осьмак Т. Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Осьмак Т. Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |