Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Кирпіченкова О. Морквяний пектин подовжить зберігання здобного печива / О. Кирпіченкова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 35-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кирпіченкова О. Морквяний пектин подовжить зберігання здобного печива / О. Кирпіченкова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 35-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |