Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Федоркина И. 
Тепловая обработка мясных полуфабрикатов в различных греющих средах / И. Федоркина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_5
  Повний текст PDF - 499.704 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федоркина И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федоркина И. Тепловая обработка мясных полуфабрикатов в различных греющих средах / И. Федоркина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського