Наукова періодика України | Проблеми економіки | ||
Яцун Л. М. Методологічні підходи до проектування інтегрованих систем управління підприємствами сфери харчування / Л. М. Яцун // Проблеми економіки. - 2016. - № 1. - С. 220-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pekon_2016_1_28 Викладено матеріали дослідження процесів проектування функцій і структур управління підприємствами сфери харчування за критеріями складу завдань діяльності підприємств, їх участі в інтеграційному процесі виробництва, реалізації та організації споживання продуктів і послуг харчування. Визначено кваліметричну оцінку параметрів підприємств різних форматів за видами завдань - виробництво продукції, маркетингова діяльність, обслуговування споживачів, управління персоналом тощо. Розроблено балансові схеми виробничо-економічної системи підприємств за елементами витрат і випуску продукції та послуг харчування. Запропоновано інтегральні підходи до проектування систем управління підприємствами сфери харчування на основі узгодження параметрів цільової, лінійної, функціональної та ресурсної підсистем. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яцун Л. М. Методологічні підходи до проектування інтегрованих систем управління підприємствами сфери харчування / Л. М. Яцун // Проблеми економіки. - 2016. - № 1. - С. 220-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pekon_2016_1_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |