Наукова періодика України Природничий альманах


Bayraktar V. N. 
Selection of Saccharomyces cerevisiae wine yeast for biotechnology of the wine industry / V. N. Bayraktar // Природничий альманах. Сер. : Біологічні науки. - 2014. - Вип. 20. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pasbn_2014_20_3
  Повний текст PDF - 653.54 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bayraktar V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bayraktar V. N. Selection of Saccharomyces cerevisiae wine yeast for biotechnology of the wine industry / V. N. Bayraktar // Природничий альманах. Сер. : Біологічні науки. - 2014. - Вип. 20. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pasbn_2014_20_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського