Наукова періодика України | Природничий альманах | ||
Bayraktar V. N. Selection of Saccharomyces cerevisiae wine yeast for biotechnology of the wine industry / V. N. Bayraktar // Природничий альманах. Сер. : Біологічні науки. - 2014. - Вип. 20. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pasbn_2014_20_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bayraktar V. N. Selection of Saccharomyces cerevisiae wine yeast for biotechnology of the wine industry / V. N. Bayraktar // Природничий альманах. Сер. : Біологічні науки. - 2014. - Вип. 20. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pasbn_2014_20_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |