Наукова періодика України | Теплофізика та теплоенергетика | ||
Шаркова Н. А. Дослідження впливу ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба Шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії / Н. А. Шаркова, Е. К. Жукотський, Т. Я. Турчина, Г. В. Декуша, А. А. Макаренко // Теплофізика та теплоенергетика. - 2019. - Т. 41, № 1. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2019_41_1_5 Вивчено вплив ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії. Показано, що за певної компоновки робочих органів РПА розміри просторових агрегатів грибної суспензії зменшуються утричі, а при кавітаційній обробці її після трьох проходів через РПА динамічна в'язкість знижується на 20 %. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаркова Н. А. Дослідження впливу ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба Шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії / Н. А. Шаркова, Е. К. Жукотський, Т. Я. Турчина, Г. В. Декуша, А. А. Макаренко // Теплофізика та теплоенергетика. - 2019. - Т. 41, № 1. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2019_41_1_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |