Наукова періодика України Теплофізика та теплоенергетика


Шаркова Н. А. 
Дослідження впливу ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба Шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії / Н. А. Шаркова, Е. К. Жукотський, Т. Я. Турчина, Г. В. Декуша, А. А. Макаренко // Теплофізика та теплоенергетика. - 2019. - Т. 41, № 1. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2019_41_1_5
Вивчено вплив ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії. Показано, що за певної компоновки робочих органів РПА розміри просторових агрегатів грибної суспензії зменшуються утричі, а при кавітаційній обробці її після трьох проходів через РПА динамічна в'язкість знижується на 20 %.
  Повний текст PDF - 567.976 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаркова Н.
  • Жукотський Е.
  • Турчина Т.
  • Декуша Г.
  • Макаренко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаркова Н. А. Дослідження впливу ДІВЕ-обробки плодового тіла гриба Шиїтаке на фізико-механічні властивості грибної суспензії / Н. А. Шаркова, Е. К. Жукотський, Т. Я. Турчина, Г. В. Декуша, А. А. Макаренко // Теплофізика та теплоенергетика. - 2019. - Т. 41, № 1. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2019_41_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Турчина Тетяна Яківна (технічні науки)
  • Декуша Ганна Валеріївна (технічні науки)
  • Макаренко Андрій Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського