Наукова періодика України | Проблемы старения и долголетия | ||
Пешук Л. В. Інновації в технології продуктів харчування для довголіття / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, К. В. Ліпка // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_45 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. В. Інновації в технології продуктів харчування для довголіття / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, К. В. Ліпка // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_45. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |