Наукова періодика України | Проблемы старения и долголетия | ||
Курпілянська К. В. Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями / К. В. Курпілянська, Л. Ю. Арсеньєва // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_37 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Курпілянська К. В. Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями / К. В. Курпілянська, Л. Ю. Арсеньєва // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_37. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |