Наукова періодика України Проблемы старения и долголетия


Курпілянська К. В. 
Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями / К. В. Курпілянська, Л. Ю. Арсеньєва // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_37
  Повний текст PDF - 2.768 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Курпілянська К.
  • Арсеньєва Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Курпілянська К. В. Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями / К. В. Курпілянська, Л. Ю. Арсеньєва // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_37.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського