Наукова періодика України Проблемы старения и долголетия


Малежик І. Ф. 
Використання харчових добавок на оснгві моркви у харчовій промисловості / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 318-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_18
  Повний текст PDF - 183.49 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малежик І.
  • Бессараб О.
  • Бандуренко Г.
  • Левківська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малежик І. Ф. Використання харчових добавок на оснгві моркви у харчовій промисловості / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 318-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського