Наукова періодика України | Проблемы старения и долголетия | ||
Малежик І. Ф. Використання харчових добавок на оснгві моркви у харчовій промисловості / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 318-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Малежик І. Ф. Використання харчових добавок на оснгві моркви у харчовій промисловості / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 318-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |