Наукова періодика України | Овочівництво і баштанництво | ||
Пузік Л. М. Збереженість коренеплодів пастернаку залежно від тривалості вегетаційного періоду / Л. М. Пузік // Овочівництво і баштанництво. - 2013. - Вип. 59. - С. 239-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2013_59_32 Вивчено збереженість коренеплодів пастернаку залежно від сортових особливостей, післязбиральної доробки та способів зберігання. Встановлено, що пакування у поліетиленову плівку зменшує втрати маси коренеплодів пастернаку у 3,7 - 4,7 разу у порівнянні зі зберіганням коренеплодів у відкритому виді. Миті коренеплоди добре зберігаються впродовж шести місяців в овочевих ящиках. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пузік Л. М. Збереженість коренеплодів пастернаку залежно від тривалості вегетаційного періоду / Л. М. Пузік // Овочівництво і баштанництво. - 2013. - Вип. 59. - С. 239-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2013_59_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |