Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Горова Т. К. 
Заморожена морква – джерело вітамінів та поживних речовин / Т. К. Горова, В. К. Черкасова // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_18
  Повний текст PDF - 332.344 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горова Т.
  • Черкасова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горова Т. К. Заморожена морква – джерело вітамінів та поживних речовин / Т. К. Горова, В. К. Черкасова // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горова Тамара Корніївна (сільськогосподарські науки)
  • Черкасова Валентина Корніївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського