Наукова періодика України | Овочівництво і баштанництво | ||
Горова Т. К. Заморожена морква – джерело вітамінів та поживних речовин / Т. К. Горова, В. К. Черкасова // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Горова Т. К. Заморожена морква – джерело вітамінів та поживних речовин / Т. К. Горова, В. К. Черкасова // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |