Наукова періодика України Наукові записки Національного університету "Острозька академія"


Піскунова О. В. 
Динаміка регіональних особливостей у споживанні харчових продуктів населенням України / О. В. Піскунова, О. І. Осипова // Наукові записки Національного університету "Острозька академія". Серія : Економіка. - 2015. - Вип. 28. - С. 152-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoa_2015_28_30
  Повний текст PDF - 304.739 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Піскунова О.
  • Осипова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Піскунова О. В. Динаміка регіональних особливостей у споживанні харчових продуктів населенням України / О. В. Піскунова, О. І. Осипова // Наукові записки Національного університету "Острозька академія". Серія : Економіка. - 2015. - Вип. 28. - С. 152-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoa_2015_28_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Піскунова Олена Валеріївна (технічні науки)
  • Осипова Ольга Ігорівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського