Толстая Н. В. 
Інноваційний потенціал як важливий елемент стратегічного потенціалу харчових підприємств / Н. В. Толстая // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2016. - Вип. 8(2). - С. 102-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2016_8%282%29__27
  Повний текст PDF - 279.19 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Толстая Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Толстая Н. В. Інноваційний потенціал як важливий елемент стратегічного потенціалу харчових підприємств / Н. В. Толстая // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2016. - Вип. 8(2). - С. 102-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2016_8(2)__27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського