Наукова періодика України Науковий вісник Ужгородського університету


Сухарева О. Ю. 
Визначення кобальту в харчових продуктах / О. Ю. Сухарева, М. М. Попович, С. В. Делеган-Кокайко, Д. І. Молнар, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2015. - Вип. 1. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2015_1_10
  Повний текст PDF - 150.768 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сухарева О.
  • Попович М.
  • Делеган-Кокайко С.
  • Молнар Д.
  • Сухарев С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сухарева О. Ю. Визначення кобальту в харчових продуктах / О. Ю. Сухарева, М. М. Попович, С. В. Делеган-Кокайко, Д. І. Молнар, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2015. - Вип. 1. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2015_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сухарева Оксана Юріївна (хімічні науки)
  • Делеган-Кокайко Світлана Василівна (хімічні науки)
  • Сухарев Сергій Миколайович (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського