Наукова періодика України | Науковий вісник Херсонського державного університету | ||
Рудь В. В. Оптимізація доданої вартості для підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції / В. В. Рудь // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки. - 2015. - Вип. 11(4). - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2015_11%284%29__14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рудь В. В. Оптимізація доданої вартості для підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції / В. В. Рудь // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки. - 2015. - Вип. 11(4). - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2015_11(4)__14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |