Наукова періодика України Науковий вісник Херсонського державного університету


Рудь В. В. 
Оптимізація доданої вартості для підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції / В. В. Рудь // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки. - 2015. - Вип. 11(4). - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2015_11%284%29__14
  Повний текст PDF - 567.704 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудь В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудь В. В. Оптимізація доданої вартості для підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції / В. В. Рудь // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки. - 2015. - Вип. 11(4). - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2015_11(4)__14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудь Віта Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського