Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН | ||
Стріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас, вироблених при різних способах приготування фаршу / Л. О. Стріха, О. К. Цхвітава // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 109(2). - С. 157-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2013_109%282%29__31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас, вироблених при різних способах приготування фаршу / Л. О. Стріха, О. К. Цхвітава // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 109(2). - С. 157-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2013_109(2)__31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |