Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кундєєва Г. О. Розвиток м’ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України / Г. О. Кундєєва, О. А. Топчій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 4. - С. 72-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кундєєва Г. О. Розвиток м’ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України / Г. О. Кундєєва, О. А. Топчій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 4. - С. 72-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_4_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |