Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кундєєва Г. О. 
Розвиток м’ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України / Г. О. Кундєєва, О. А. Топчій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 4. - С. 72-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_4_9
  Повний текст PDF - 398.67 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кундєєва Г.
  • Топчій О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кундєєва Г. О. Розвиток м’ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України / Г. О. Кундєєва, О. А. Топчій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 4. - С. 72-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_4_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кундєєва Галина Олексіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського