Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Укpaїнeць A. I. Процеси лущення волоських горіхів / A. I. Укpaїнeць, О. В. Негрей // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 3. - С. 135-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_3_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Укpaїнeць A. I. Процеси лущення волоських горіхів / A. I. Укpaїнeць, О. В. Негрей // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 3. - С. 135-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_3_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |