Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Данилкович А. Г. Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів / А. Г. Данилкович, С. О. Білінський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 6. - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_6_6 Для промислової апробації розроблених технологій використано напівфабрикат хромового дублення мокросоленої сировини великої рогатої худоби - яловиці важкої, бичини і виростка товщиною, відповідно, 1,7, 1,5 і 1,4 мм. Наповнювально-додублювальні процеси проводили у барабані фірми Doze (Німеччина) об'ємом 0,39 м<^>3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Данилкович А. Г. Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів / А. Г. Данилкович, С. О. Білінський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 6. - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_6_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |