Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Москалюк О. Є. Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетів / О. Є. Москалюк, І. Г. Радзієвська, О. І. Гащук, Л. В. Пешук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 5. - С. 195-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_5_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Москалюк О. Є. Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетів / О. Є. Москалюк, І. Г. Радзієвська, О. І. Гащук, Л. В. Пешук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 5. - С. 195-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_5_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |