Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Носенко Т. Т. Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком / Т. Т. Носенко, В. І. Бабенко, В. О. Бахмач, О. О. Кубайчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 185-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_4_21 З метою оптимізації рецептури майонезних емульсій з використанням рідкого яєчного білка розроблено спеціальний метод визначення їх стійкості. Зважаючи на поверхнево-активні властивості рідкого яєчного білка та відсутність у його складі холестерину, виникає потреба розроблення рецептур майонезних соусів на основі рідких олій різного жирнокислотного складу з використанням рідкого яєчного білка як емульгатора. Розроблено спеціальний метод визначення стійкості емульсії для майонезних емульсій на основі рідких олій різного жирнокислотного складу з рідким яєчним білком, що передбачає центрифугування зразка майонезної емульсії у пробірці протягом 5 хв за 3000 хв<^>-1 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Носенко Т. Т. Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком / Т. Т. Носенко, В. І. Бабенко, В. О. Бахмач, О. О. Кубайчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 185-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_4_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |