Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Cолодко Л. М. Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів / Л. М. Cолодко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Cолодко Л. М. Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів / Л. М. Cолодко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |