Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ковтун А. В. Оптимізація процесу виробництва формованих картопляних чипсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, О. Л. Сєдих // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_24 Здійснено розробку регресійної моделі оптимальних параметрів виробництва формованих картопляних чипсів, що відповідають вимогам нутриціології. Для розроблення технології формованих картопляних чипсів використовували картопляну крупку, висівки жита, ячменю, жмих гарбузового насіння. Обробку результатів здійснювали за допомогою методу повного факторного експерименту, який надав змогу математично описати досліджуваний процес у певній локальній області факторного простору, що лежить навколо обраної точки. Для розроблення рівняння регресії було взято три фактори, що впливають на структурно-механічні показники (міцність) чипсів: X Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковтун А. В. Оптимізація процесу виробництва формованих картопляних чипсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, О. Л. Сєдих // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |