Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Стрельченко Л. В. Вплив питомого навантаження на кінетику процесу при конвективно-терморадіаційному сушінні яблучних снеків / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 132-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_16 Снеки є одним з різновидів розповсюдженої в сучасному світі так званої "швидкої їжі". Існує велика кількість як натуральних снеків, так і з різними добавками. На основі аналізу ринку снеків в Україні виникла потреба в розробці нового продукту, яким можуть харчуватися люди з певними обмеженнями і навіть діти. Розробка нової технології яблучних снеків надає змогу одержати продукт з невисокою калорійністю та збалансованим хімічним складом. З метою встановлення оптимального питомого навантаження напівфабрикату дослідження виконували на лабораторній установці за різних навантажень: 2,2 кг/м<^>2 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стрельченко Л. В. Вплив питомого навантаження на кінетику процесу при конвективно-терморадіаційному сушінні яблучних снеків / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 132-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |