Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Грегірчак Н. М. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання / Н. М. Грегірчак, Л. В. Пешук, К. В. Зусько, Т. М. Іванова, О. О. Заболотня // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 223-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_29 Проаналізовано попередньо відібрану кверцетинвмісну рослинну сировину, яка є безпечною і доступною для технології м'ясних продуктів, в тому числі і сосисок. Встановлено оптимальну концентрацію і спосіб приготування досліджуваного продукту. Визначено пероксидне і кислотне числа, проведено мікробіологічні дослідження м'ясних виробів з різними добавками в процесі зберігання. Відмічено відповідність досліджуваних зразків встановленим нормативам. Виявлено динаміку зміни рівня загального обнасінення представлених зразків м'ясних виробів при зберіганні, вплив різних добавок на їх мікробіологічну безпеку. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грегірчак Н. М. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання / Н. М. Грегірчак, Л. В. Пешук, К. В. Зусько, Т. М. Іванова, О. О. Заболотня // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 223-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |