Лисий О. В.
Натуральна основа для киселю швидкого приготування / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 215-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_28
Наведено результати досліджень рецептур харчоконцентратів киселів швидкого приготування, збагачених біологічно активними речовинами. Розроблено натуральну основу для киселю з використанням модифікованих видів крохмалю та фруктових і овочевих порошків. На основі реологічних досліджень і проведеної комплексної органолептичної оцінки якості встановлено, що розроблені зразки киселю швидкого приготування мають кращі структурно-механічні й органолептичні характеристики порівняно з наявними у торговельній мережі видами киселів. Виробництво запропонованого киселю швидкого приготування на натуральній основі розширить асортимент продуктів оздоровчо-профілактичного призначення.
Цитованість авторів публікації:Лисий О.Грабовська О.
Бібліографічний опис для цитування:
Лисий О. В. Натуральна основа для киселю швидкого приготування / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 215-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_28.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Лисий Олександр Васильович (технічні науки)Лисий Олександр Віталійович (технічні науки)Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|