Лисий О. В. 
Натуральна основа для киселю швидкого приготування / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 215-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_28
Наведено результати досліджень рецептур харчоконцентратів киселів швидкого приготування, збагачених біологічно активними речовинами. Розроблено натуральну основу для киселю з використанням модифікованих видів крохмалю та фруктових і овочевих порошків. На основі реологічних досліджень і проведеної комплексної органолептичної оцінки якості встановлено, що розроблені зразки киселю швидкого приготування мають кращі структурно-механічні й органолептичні характеристики порівняно з наявними у торговельній мережі видами киселів. Виробництво запропонованого киселю швидкого приготування на натуральній основі розширить асортимент продуктів оздоровчо-профілактичного призначення.
  Повний текст PDF - 357.879 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисий О.
  • Грабовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисий О. В. Натуральна основа для киселю швидкого приготування / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 215-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лисий Олександр Васильович (технічні науки)
  • Лисий Олександр Віталійович (технічні науки)
  • Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського