Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кошова В. М. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 127-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_18 Наведено результати дослідження впливу ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива, за умови внесення їх в різних концентраціях, на різних стадіях процесу та вдосконалення технології виробництва пива стійкого до колоїдного помутніння, шляхом застосування ферментних препаратів протеолітичної дії. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кошова В. М. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 127-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |