Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кошова В. М. 
Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 127-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_18
Наведено результати дослідження впливу ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива, за умови внесення їх в різних концентраціях, на різних стадіях процесу та вдосконалення технології виробництва пива стійкого до колоїдного помутніння, шляхом застосування ферментних препаратів протеолітичної дії.
  Повний текст PDF - 347.607 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кошова В.
  • Мисюра Т.
  • Попова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кошова В. М. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 127-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мисюра Тарас Григорович (технічні науки)
  • Попова Наталія Вячеславівна (1958–) (фармацевтичні науки)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського