Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шутюк В. В. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою парою / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, С. А. Бут // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 140-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_18 Наведено результати експериментального дослідження сушіння жому цукрових буряків перегрітою парою. В результаті досліджень встановлено, що основний вплив температури сушильного агента на швидкість сушіння спостерігається в період сталої швидкості сушіння. Водночас період спадної швидкості сушіння жому неоднорідний, що зумовлено видаленням з матеріалу вологи з різними видами енергії зв'язку. В рамках аналізу розмірностей одержаних результатів розроблено комплексний параметр спільного тепломасообміну - відносний об'ємний коефіцієнт теплопередачі. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутюк В. В. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою парою / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, С. А. Бут // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 140-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |