Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Шутюк В. В. 
Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою парою / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, С. А. Бут // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 140-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_18
Наведено результати експериментального дослідження сушіння жому цукрових буряків перегрітою парою. В результаті досліджень встановлено, що основний вплив температури сушильного агента на швидкість сушіння спостерігається в період сталої швидкості сушіння. Водночас період спадної швидкості сушіння жому неоднорідний, що зумовлено видаленням з матеріалу вологи з різними видами енергії зв'язку. В рамках аналізу розмірностей одержаних результатів розроблено комплексний параметр спільного тепломасообміну - відносний об'ємний коефіцієнт теплопередачі.
  Повний текст PDF - 508.464 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шутюк В.
  • Василенко С.
  • Бут С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шутюк В. В. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою парою / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, С. А. Бут // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 140-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шутюк Віталій Володимирович (технічні науки)
  • Василенко Сергій Михайлович (технічні науки)
  • Бут Сергій Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського