Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сильчук Т. А. Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 210-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_26 Досліджено процес приготування тістових напівфабрикатів - закваски спонтанного бродіння за дискретних умов виробництва хліба. Показано процес приготування закваски в циклі розведення та досліджено її якість у виробничому циклі за різного співвідношення в ній стиглої закваски та поживної суміші. Встановлено, що в заквасках спонтанного бродіння, оновлених за однакового співвідношення стиглої закваски та поживної суміші, є більшим вміст органічних кислот і вищою якість закваски. Доведено, що інтенсивність кислотонакопичення в заквасці збільшується зі збільшенням вмісту в ній поживного середовища. Використання закваски спонтанного бродіння надає змогу одержати вироби з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості та може бути рекомендоване для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сильчук Т. А. Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 210-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |