Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Якобчук Р. Л. 
Інертний носій для сушіння харчових продуктів на його поверхні у віброкиплячому шарі / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 152-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_19
Розглянуто перспективу застосування для сушіння рідких матеріалів віброкиплячого шару інертних тіл, який складається з суміші частинок, що мають різні адгезійні, фізико-механічні властивості, теплопровідність і теплоємкість фторопласту та алюмінію. З урахуванням адгезійних властивостей доведено доцільність використання інертних тіл з фторопласту у формі куба зі стороною 4 - 5 мм, а алюмінію - сферичної форми з діаметром 4,6 - 4,7 мм. При цьому співвідношення кількості інертних тіл з фторопласту та алюмінію у віброкиплячому шарі становить 1:(1,40 - 1,42).
  Повний текст PDF - 432.854 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Якобчук Р.
  • Яровий В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Якобчук Р. Л. Інертний носій для сушіння харчових продуктів на його поверхні у віброкиплячому шарі / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 152-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Якобчук Роман Леонідович (технічні науки)
  • Яровий Володимир Леонідович (1951–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського