Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Якобчук Р. Л. Інертний носій для сушіння харчових продуктів на його поверхні у віброкиплячому шарі / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 152-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_19 Розглянуто перспективу застосування для сушіння рідких матеріалів віброкиплячого шару інертних тіл, який складається з суміші частинок, що мають різні адгезійні, фізико-механічні властивості, теплопровідність і теплоємкість фторопласту та алюмінію. З урахуванням адгезійних властивостей доведено доцільність використання інертних тіл з фторопласту у формі куба зі стороною 4 - 5 мм, а алюмінію - сферичної форми з діаметром 4,6 - 4,7 мм. При цьому співвідношення кількості інертних тіл з фторопласту та алюмінію у віброкиплячому шарі становить 1:(1,40 - 1,42). Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Якобчук Р. Л. Інертний носій для сушіння харчових продуктів на його поверхні у віброкиплячому шарі / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 152-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |