Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Булій Ю. В. Інноваційна технологія ректифікації в режимі контрольованих циклів затримки і переливу рідини / Ю. В. Булій, П. Л. Шиян, А. М. Куц, Р. Г. Кириленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 144-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_18 Запропоновано та впроваджено у виробництво інноваційну технологію ректифікації в режимі контрольованих циклів затримки і переливу рідини за безперервної подачі в ректифікаційну колону живлення та гріючої пари. Проведено дослідження ефективності технології в процесі вилучення етилового спирту з побічних продуктів і напівпродуктів брагоректифікації. Визначено оптимальні технологічні параметри роботи експериментальної розгінної колони за умов помірної та глибокої гідроселекції. Досліджено розподілення ключових органічних домішок спирту по висоті колони, встановлено залежність ступеня вилучення і кратності концентрування летких домішок від концентрації етилового спирту в кубовій рідині. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Булій Ю. В. Інноваційна технологія ректифікації в режимі контрольованих циклів затримки і переливу рідини / Ю. В. Булій, П. Л. Шиян, А. М. Куц, Р. Г. Кириленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 144-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |