Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Власенко І. Г. Удосконалення технології сиру "Моцарела-манзар" функціонального призначення / І. Г. Власенко, В. В. Власенко, Т. В. Семко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 228-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_29 Висвітлено питання переробки молока-сировини на функціональний м'який сир "Моцарела-манзар" з рослинними добавками. Досліджено вплив складових на органоліптичні показники м'якого сиру "Моцарела-манзар". В технологічну схему виробництва м'якого сичужного сиру "Моцарела-манзар" функціонального призначення запропоновано внесення у сухому вигляді кропу та петрушки у кількості 1 % від сирної маси. Після формування сирна маса піддається попередньому охолодженню й упакуванню. Доведено необхідність додавання в упаковку з сиром суміші підсирної сироватки, розсолу й антисептика (10-відсотковий розчин нізину у 2-відсотковому розчині кухонної солі). За результатами дослідження встановлено, що термін зберігання сиру "Моцарела-манзар" досягає 20 днів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власенко І. Г. Удосконалення технології сиру "Моцарела-манзар" функціонального призначення / І. Г. Власенко, В. В. Власенко, Т. В. Семко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 228-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |