Осокіна Н. М.
Технологічні властивості зерна гібридів кукурудзи / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 195-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_25
Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна гібридів кукурудзи ПР39Б58 і ДКС4685-1390 для виробництва шліфованої п'ятиномерної крупи. Зазначено, що у переробній галузі технологічна обробка зерна повинна бути поліпшена в напрямку одержання максимального ендосперму, підвищення врожайності зернових високої якості. Вивчено фізичні та теплофізичні властивості зерна гібридів кукурудзи залежно від погодних умов вирощування й особливостей їх використання. Виявлено закономірності динаміки технологічних показників зерна залежно від особливостей гібриду.
Цитованість авторів публікації:Осокіна Н.Костецька К.
Бібліографічний опис для цитування:
Осокіна Н. М. Технологічні властивості зерна гібридів кукурудзи / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 195-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_25.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Костецька Катерина Василівна (сільськогосподарські науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|