Осокіна Н. М. 
Технологічні властивості зерна гібридів кукурудзи / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 195-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_25
Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна гібридів кукурудзи ПР39Б58 і ДКС4685-1390 для виробництва шліфованої п'ятиномерної крупи. Зазначено, що у переробній галузі технологічна обробка зерна повинна бути поліпшена в напрямку одержання максимального ендосперму, підвищення врожайності зернових високої якості. Вивчено фізичні та теплофізичні властивості зерна гібридів кукурудзи залежно від погодних умов вирощування й особливостей їх використання. Виявлено закономірності динаміки технологічних показників зерна залежно від особливостей гібриду.
  Повний текст PDF - 393.293 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осокіна Н.
  • Костецька К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осокіна Н. М. Технологічні властивості зерна гібридів кукурудзи / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 195-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Костецька Катерина Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського