Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Погожих М. І. Обгрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку / М. І. Погожих, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров, Л. О. Пархоменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 179-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_23 Обгрунтовано необхідність створення добавок дієтичних, що є носіями біологічно активних форм йоду та селену. Досліджено дисперсійний склад добавок: добавки збагачувальної білково-мінеральної (йодобілкової) та добавки дієтичної селен-білкової "Неоселен". Наведено результати математичних розрахунків та експериментальних досліджень з визначення оптимальних співвідношень розмірів і кількостей добавок за їх одночасного використання у складі харчових систем. Визначено основні принципи технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку для функціонування в технологіях харчових продуктів, збагачених мікронутрієнтами, а також фізико-технологічні властивості йод-селенових функціональних добавок. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Обгрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку / М. І. Погожих, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров, Л. О. Пархоменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 179-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |