Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Українець А. І. 
Обґрунтування термінів зберігання варених ковбасних виробів з м’ясом курчат бройлерів / А. І. Українець, В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, С. П. Задкова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 222-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_29
  Повний текст PDF - 567.99 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Українець А.
  • Пасічний В.
  • Желуденко Ю.
  • Задкова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Українець А. І. Обґрунтування термінів зберігання варених ковбасних виробів з м’ясом курчат бройлерів / А. І. Українець, В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, С. П. Задкова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 222-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Українець Анатолій Іванович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Желуденко Юлія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського