Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кудіна В. В. 
Процедура оптимізації організаційної структури підприємства / В. В. Кудіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 85-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_13
Розглянуто причини, що викликають необхідність оптимізації організаційних структур, процедуру оптимізації організаційних структур, проблеми відповідності організаційних структур стратегічним цілям підприємства. Встановлено, що зміна організаційної структури потребує корегування управлінських функцій залежно від моделі та базового принципу управління. З'ясовано, що адаптація є основною причиною оптимізації організаційно структури, також проаналізовано результати оптимізації організаційних структур. Зміна або оптимізація організаційної структури є складовою реорганізації системи управління. Визначено підходи, які покладено в побудову сучасних організаційних структур. Охарактеризовано зміни в управлінні, які викликані оптимізацією організаційної структури. Обгрунтовано доцільність використання цільового підходу у процесі побудови й оптимізації організаційної структури.
  Повний текст PDF - 598.497 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кудіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кудіна В. В. Процедура оптимізації організаційної структури підприємства / В. В. Кудіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 85-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського