Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Гуменюк Г. Д. Гармонізація національних стандартів України з міжнародними стандартами у харчовій промисловості / Г. Д. Гуменюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 29-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_5 Проаналізовано національні та міждержавні стандарти на продукцію, методи контролю та інші чинні норми в різних галузях харчової промисловості: м'ясо-молочної, цукрової, переробки фруктів і овочів, зернових і бобових, виробництва напоїв, жирів, прянощів-приправ, харчових домішок, продуктів дитячого харчування, матеріалів, що контактують з харчовими продуктами, й обладнання для харчової промисловості. Оцінено рівень їх гармонізації з міжнародними та європейськими стандартами. Розроблено рекомендації щодо вдосконалення нормативних документів для цих видів продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гуменюк Г. Д. Гармонізація національних стандартів України з міжнародними стандартами у харчовій промисловості / Г. Д. Гуменюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 29-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |