Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кобець О. С. Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, С. П. Задкова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 204-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_25 Розглянуто сучасний стан і перспективи збагачення харчових продуктів рослинними оліями, а також їх користь і вплив на організм людини. Наведено порівняльну характеристику рослинних олій різних українських виробників. Описано особливості хімічного складу досліджуваної сировини, визначено вміст у них жиророзчинних вітамінів. Проведено дослідження жирнокислотного складу (ЖКС) сировини. Розроблено купажі олій зі збалансованим співвідношенням поліненасичених жирних кислот. Визначено зміну ЖКС бісквітних напівфабрикатів із додаванням купажів у процесі замішування тіста та після випікання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кобець О. С. Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, С. П. Задкова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 204-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |