Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шаркова Н. О. Дослідження процесу розпилювального сушіння білково-мінерального экстракту / Н. О. Шаркова, Т. Я. Турчина, Г. В. Декуша, М. М. Козак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 144-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_18 Досліджено кінетику сушіння одиничних крапель білково-мінералього екстракту з опорного апарату птиць - курячих лап. Досліджено процес розпилювального сушіння продукту за різних температурних режимів на експериментальній розпилювальній сушарці діаметром 1,3 м продуктивністю 10 кг/год за випареною вологою. Визначено раціональні теплотехнологічні параметри одержання сухої форми концентрату за допомогою методу розпилювання, які забезпечують покращання умов висушування продукту та скорочення часу його сушіння на 25 %. Проведено мікроструктурний аналіз і визначено структурно-механічні характеристики одержаної партії сухої форми білково-мінерального екстракту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаркова Н. О. Дослідження процесу розпилювального сушіння білково-мінерального экстракту / Н. О. Шаркова, Т. Я. Турчина, Г. В. Декуша, М. М. Козак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 144-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |