Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Євтушенко О. В. Обґрунтування заходів і засобів для профілактики ризику травмування працівників харчових підприємств / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, П. В. Породько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Євтушенко О. В. Обґрунтування заходів і засобів для профілактики ризику травмування працівників харчових підприємств / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, П. В. Породько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |