Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Євтушенко О. В. 
Обґрунтування заходів і засобів для профілактики ризику травмування працівників харчових підприємств / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, П. В. Породько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_17
  Повний текст PDF - 408.202 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євтушенко О.
  • Сірик А.
  • Породько П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євтушенко О. В. Обґрунтування заходів і засобів для профілактики ризику травмування працівників харчових підприємств / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, П. В. Породько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євтушенко Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Євтушенко Олексій Васильович (технічні науки)
  • Сірик Аліна Олегівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського