Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Спасенко Ю. О. Особливості формування диференціації заробітної плати в Україні і шляхи її регулювання / Ю. О. Спасенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 68-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_10 Визначено особливості формування диференціації заробітної плати в Україні і шляхи її регулювання й оптимізації; зазначено, що в розвинених країнах рівень міжгалузевої диференціації заробітної плати не перевищує 1,5 - 2,0 рази, тоді як в Україні цей показник є значно вищим. Обгрунтовано необхідність проведення реформ в оплаті праці, які сприятимуть встановленню справедливої диференціації заробітної плати, її гідного рівня, зокрема завдяки забезпеченню постійних моніторингових обстежень за європейськими стандартами. Особливо актуальним це є за умов ратифікації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом і перспективою набуття членства в ЄС. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Спасенко Ю. О. Особливості формування диференціації заробітної плати в Україні і шляхи її регулювання / Ю. О. Спасенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 68-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |